Vores Kaffebønner
Ristningsgrad
Mellemristet
Arabica sorterne
CATURRA | BOURBON | CATUAI
Smagsnoter
Karamel & chokolade
Grohøjde
1800-2100
Høstperiode
November – April
Forarbejde
Vasket
Cup Score
Vi anbefaler den til...
Espressobrygning. Er du til en god stærk og sød espresso, så er Guatemala lige noget for dig. Den lidt mørkere rist, gør den også ideel til mælkekaffer som Café Latte. Kan du lide stærk filterkaffe, kan den også bruges til dette.
Ristningsgrad
Mellemristet
Arabica sorterne
CATURRA | TYPICA | CATIMOR
Smagsnoter
Mælkechokolade & appelsin
Grohøjde
1300-1800m
Høstperiode
Juli – September
Forarbejde
Vasket
Cup Score
Vi anbefaler den til...
Filterkaffe, håndbryg og espresso. De har en fyldig og lidt stærk smag, men er langt fra bitter. Hvis du brygger på en automatisk espressomaskine, anbefaler vi Peru over Guatemala.
Ristningsgrad
Mellemristet
Arabica sorterne
CASTILLO | BOURBON | CATURRA
Smagsnoter
Nødder og gule frugter
Grohøjde
1350 – 1800m
Høstperiode
Primær: September – December
Sekundær: Marts – Juni
Forarbejde
Vasket
Cup Score
Vi anbefaler den til...
De fleste bryggemetoder, da den er meget alsidig. Smagen er tung men rund. Når du brygger med Colombia får du en “klassisk” kop kaffe – bare bedre.
Ristningsgrad
Lysristet
Arabica sorterne
TYPICA | BOURBON | MUNDO
Smagsnoter
Rooibos, citrus og fersken
Grohøjde
800 – 1800m
Høstperiode
November – Marts
Forarbejde
Vasket
Cup Score
Vi anbefaler den til...
Håndbryg og filterkaffe. Smagen er let og frugtig, derfor har vi valgt at lysriste den. Den kan også bruges til en mild espresso, men egner sig ikke til store mængder mælk.
Ristningsgrad
Lysristet
Arabica sorterne
CATURRA | TYPICA | IH-90
Smagsnoter
Citrus og honning
Grohøjde
1200 – 1700m
Høstperiode
Oktober – Marts
Forarbejde
Vasket
Cup Score
Vi anbefaler den til...
Håndbryg og filterkaffe. Du får en let, frisk og syrlig kop kaffe, når du brygger med Honduras. De milde smagsnoter har behov for tid til at udvikle sig, derfor anbefales den ikke til espresso.
Ristningsgrad
Lysristet
Arabica sorterne
CATUAI | BOURBON | CATURRA
Smagsnoter
Stenfrugter og citrus
Grohøjde
900 – 1300m
Høstperiode
Oktober – Marts
Forarbejde
Vasket
Cup Score
Vi anbefaler den til...
Håndbryg og filterkaffe. Er du til en mild og blød, men fyldig kop kaffe, skal du brygge med denne bønne. Den har brug for tid til at udvikle sine smagsnoter, derfor anbefaler vi den til filter, stempel eller pour-over kaffe.
Ristningsgrad
Lysristet
Arabica sorterne
TYPICA | BOURBON | MUNDO
Smagsnoter
Rooibos, citrus og fersken
Grohøjde
800 – 1800m
Høstperiode
November – Marts
Forarbejde
Swiss water
Cup Score
Vi anbefaler den til...
Håndbryg og filterkaffe. Giver en let, frugtig, koffeinfri kaffe. Den kan også bruges til en mild espresso, men egner sig ikke til store mængder mælk. Koffeinen er trukket ud ved brug af Swiss Water metoden, hvilket er en naturlig uddrivelsesmetode.