Vores Kaffebønner

Ristningsgrad
Mellemristet 

Arabica sorterne
CATURRA | BOURBON | CATUAI

Smagsnoter
Karamel & chokolade

Grohøjde
1800-2100

Høstperiode
November – April

Forarbejde 
Vasket 

0 point

Cup Score

Vi anbefaler den til...

Espressobrygning. Er du til en god stærk og sød espresso, så er Guatemala lige noget for dig. Den lidt mørkere rist, gør den også ideel til mælkekaffer som Café Latte. Kan du lide stærk filterkaffe, kan den også bruges til dette. 

Ristningsgrad
Mellemristet 

Arabica sorterne
CATURRA | TYPICA | CATIMOR

Smagsnoter
Mælkechokolade & appelsin

Grohøjde
1300-1800m

Høstperiode
Juli – September

Forarbejde 
Vasket 

0 point

Cup Score

Vi anbefaler den til...

Filterkaffe, håndbryg og espresso. De har en fyldig og lidt stærk smag, men er langt fra bitter. Hvis du brygger på en automatisk espressomaskine, anbefaler vi Peru over Guatemala.

Ristningsgrad
Mellemristet 

Arabica sorterne
CASTILLO | BOURBON | CATURRA

Smagsnoter
Nødder og gule frugter

Grohøjde
1350 – 1800m

Høstperiode
Primær: September – December
Sekundær: Marts – Juni

Forarbejde 
Vasket 

0 point

Cup Score

Vi anbefaler den til...

De fleste bryggemetoder, da den er meget alsidig. Smagen er tung men rund. Når du brygger med Colombia får du en “klassisk” kop kaffe – bare bedre. 

Ristningsgrad
Lysristet 

Arabica sorterne
TYPICA | BOURBON | MUNDO

Smagsnoter
Rooibos, citrus og fersken

Grohøjde
800 – 1800m

Høstperiode
November – Marts

Forarbejde 
Vasket 

0 point

Cup Score

Vi anbefaler den til...

Håndbryg og filterkaffe. Smagen er let og frugtig, derfor har vi valgt at lysriste den. Den kan også bruges til en mild espresso, men egner sig ikke til store mængder mælk. 

Ristningsgrad
Lysristet 

Arabica sorterne
CATURRA | TYPICA | IH-90

Smagsnoter
Citrus og honning 

Grohøjde
1200 – 1700m

Høstperiode
Oktober – Marts

Forarbejde 
Vasket 

0 point

Cup Score

Vi anbefaler den til...

Håndbryg og filterkaffe. Du får en let, frisk og syrlig kop kaffe, når du brygger med Honduras. De milde smagsnoter har behov for tid til at udvikle sig, derfor anbefales den ikke til espresso.

Ristningsgrad
Lysristet 

Arabica sorterne
CATUAI | BOURBON | CATURRA

Smagsnoter
Stenfrugter og citrus

Grohøjde
900 – 1300m

Høstperiode
Oktober – Marts

Forarbejde 
Vasket 

0 point

Cup Score

Vi anbefaler den til...

Håndbryg og filterkaffe. Er du til en mild og blød, men fyldig kop kaffe, skal du brygge med denne bønne. Den har brug for tid til at udvikle sine smagsnoter, derfor anbefaler vi den til filter, stempel eller pour-over kaffe.

Ristningsgrad
Lysristet 

Arabica sorterne
TYPICA | BOURBON | MUNDO

Smagsnoter
Rooibos, citrus og fersken

Grohøjde
800 – 1800m

Høstperiode
November – Marts

Forarbejde 
Swiss water

0 point

Cup Score

Vi anbefaler den til...

Håndbryg og filterkaffe. Giver en let, frugtig, koffeinfri kaffe. Den kan også bruges til en mild espresso, men egner sig ikke til store mængder mælk. Koffeinen er trukket ud ved brug af Swiss Water metoden, hvilket er en naturlig uddrivelsesmetode.